Cum pregatim placinta cu branza fara a folosi aragazul

Am gasit o metoda inedita de a gati placinta cu branza si anume, folosind aparatul multifunctional Express Cooker despre care gasiti detalii aici.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Am gasit o metoda inedita de a gati placinta cu branza si anume
  • folosind aparatul multifunctional Express Cooker despre care gasiti detalii aici:
  • Trebuie doar sa avem grija sa pastram urmatoarele cantitati:
  •  
  • • 300-400 g aluat foietaj
  • • 400 g branza telemea potrivit de sarata
  • • 200 g smantana
  • • 2 oua
  • • 1 lingurita chimen

Mod de preparare

Se amesteca branza, smantana si ouale pana se formeaza o compozitie omogena.

Foietajul se imparte in doua.

Se tapeteaza fundul vasului de gatit cu ulei si faina, se pune prima parte de foietaj, apoi compozitia si la final foietajul ramas. Se recomanda sa se intepe putin aluatul deasupra.

Se inchide capacul, se pune aparatul in priza, se apasa butonul „Prajituri" si se lasa pana la sfarsitul programului.

Avertisment:

Ridicati capacul in timpul sau dupa prepararea mancarii cu mare atentie, avand grijă la aburul fierbinte.


Serveste placinta cu branza ca aperitiv sau ca si gustare. O poti pregati si cu alte umpluturi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca