Cum pregatim placinta cu branza fara a folosi aragazul

Am gasit o metoda inedita de a gati placinta cu branza si anume, folosind aparatul multifunctional Express Cooker despre care gasiti detalii aici.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Am gasit o metoda inedita de a gati placinta cu branza si anume
  • folosind aparatul multifunctional Express Cooker despre care gasiti detalii aici:
  • Trebuie doar sa avem grija sa pastram urmatoarele cantitati:
  •  
  • • 300-400 g aluat foietaj
  • • 400 g branza telemea potrivit de sarata
  • • 200 g smantana
  • • 2 oua
  • • 1 lingurita chimen

Mod de preparare

Se amesteca branza, smantana si ouale pana se formeaza o compozitie omogena.

Foietajul se imparte in doua.

Se tapeteaza fundul vasului de gatit cu ulei si faina, se pune prima parte de foietaj, apoi compozitia si la final foietajul ramas. Se recomanda sa se intepe putin aluatul deasupra.

Se inchide capacul, se pune aparatul in priza, se apasa butonul „Prajituri" si se lasa pana la sfarsitul programului.

Avertisment:

Ridicati capacul in timpul sau dupa prepararea mancarii cu mare atentie, avand grijă la aburul fierbinte.


Serveste placinta cu branza ca aperitiv sau ca si gustare. O poti pregati si cu alte umpluturi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...