Felii cu cascaval afumat

Framantam bine ingredientele si le lasam la dospit ½ de ora. Apoi impartim aluatul in 3 parti si il framatam. Intindem o parte si o ungem cu margar

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 60 dkg faina
  • 2 lingurite sare
  • 2 oua
  • 2 linguri untura de porc
  • 40 dkg cascaval afumat razuit
  • 1 pachet drojdie inmuiata in lapte caldut cu zahar

Mod de preparare

Framantam bine ingredientele si le lasam la dospit ½ de ora. Apoi impartim aluatul in 3 parti si il framatam. Intindem o parte si o ungem cu margarina topita. Presaram 1/3 din 40 dkg de cascaval afumat deasupra. Rulam aluatul si il feliem cu un cutit. Lasam feliile sa mai dospeasca putin in tava, le ungem cu ou, le presaram cu seminte de susan sau cascaval razuit si le coacem la 170-180 de grade 30-40 de minute.
Alte retete culinare recomandate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Supa de rosii

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...