Intai fierbem o portie de galuste ca in reteta de pregatire a galustelor. Dupa aceea sfaramam 200 g de branza de oaie, si o presaram peste galustele i
Intai fierbem o portie de galuste ca in reteta de pregatire a galustelor. Dupa aceea sfaramam 200 g de branza de oaie, si o presaram peste galustele incalzite portionate pe farfurii. Se servesc calde. Inainte de servire se stropesc cu smantana incalzita. Se tin la frigider. Unii amesteca in untura si o lingura de marar tocat, inainte de pune galustele in farfurii. Este mai gustos daca folosim in loc de ulei, 30 g de unt topit.
Un alt mod de prepare este sa amestece 50 g din branza de oi in aluat, apoi galustele fierte se pun intr-un vas termo-rezistent . Restul de branza se presara deasupra, se stropeste cu smantana, se pune in cuptor preincalzit si se coace la foc mediu.
Alte retete recomandate
Turta dulce
Prajituri de casa
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti