Icre din branza cu rosii

Icrele din branza cu rosii se servesc la sandwich-uri. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • branza telemea de vaca - 500 g
  • rosii proaspete - 400 g
  • ceapa - 100 g
  • ulei - 50 ml
  • boia de ardei dulce - 5 g
  • ardei iute 50- g
  • lamaie - 50 g
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se stoarce de suc. Ardeiul iute se coace. Branza se spala si se rade. Branza se amesteca pana la omogenizare cu rosiile, uleiul, sucul de lamaie, piperul, ardeiul iute copt si boia de ardei.

Icrele din branza cu rosii se servesc la sandwich-uri.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide