Mini aperitive cu Ceva Fin si somon

Mini aperitivele cu Ceva Fin si somon sunt o reteta de aperitive reci si rapide, sunt deosebite prin modul de prezentare, perfecte pentru orice petrecere.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g crema de branza Delaco Ceva Fin Cuburi
  • 50g emmentaler Delaco
  • o lingura de ceapa verde (numai coada)
  • 2 linguri marar verde tocat
  • 100g file somon afumat
  • piper macinat
  •  

Mod de preparare

Azi va prezentam o idee minunata de aperitive pentu petreceri minunate alaturi de cei dragi.

Intai amestecam crema de branza cu emmentalerul ras prin razatoarea mica, ceapa verde, mararul si 50 de grame de somon taiat cubulete mici si asezoneaza totul cu sare si piper dupa gust.
Pasta obtinuta o imparti in doua astfel din prima parte faci bilute mici pe care le treci prin marar tocat iar din a doua umple fileul de somon formand rulouri care se portioneaza in bucati mici.


Pentru aperitive reusite si colorate, folosind scobitori faceti minifrigarui cu rosii cherry, ardei gras, castraveti sau orice alte combinatii va vin in minte.


Mini aperitivele cu Ceva Fin si somon se servesc reci.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...