Paine cu usturoi si cascaval

Ungem feliile de paine cu unt, le bagam in cuptorul incins bine pana se topeste untul. Le scoatem, punem busuioc (uscat am pus eu), usturoi pisat put

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paine
  • 100g unt
  • busuioc
  • 3 catei usturoi
  • cascaval (permezan - optional)

Mod de preparare

Ungem feliile de paine cu unt, le bagam in cuptorul incins bine pana se topeste untul. Le scoatem, punem busuioc (uscat am pus eu), usturoi pisat putina sare (si piper daca vreti) apoi putin parmezan ras (optional - eu am pus) si deasupra cascaval ras. Se dau din nou la cuptor pana se topeste cascavalul (cca 5-6 min).


Se serveste dupa ce s-a racit putin, cu salata de rosii. Reteta Garlic cheese bread a fost propusa de Edith pe forum culinar.ro

Alte retete cu cascaval gasiti aici:

Acadele de parmezan,

Cheese Breadsticks (grisine),

Bruschette cu crema de oua si branza

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...