Ungem feliile de paine cu unt, le bagam in cuptorul incins bine pana se topeste untul. Le scoatem, punem busuioc (uscat am pus eu), usturoi pisat put
Ungem feliile de paine cu unt, le bagam in cuptorul incins bine pana se topeste untul. Le scoatem, punem busuioc (uscat am pus eu), usturoi pisat putina sare (si piper daca vreti) apoi putin parmezan ras (optional - eu am pus) si deasupra cascaval ras. Se dau din nou la cuptor pana se topeste cascavalul (cca 5-6 min).
Se serveste dupa ce s-a racit putin, cu salata de rosii. Reteta Garlic cheese bread a fost propusa de Edith pe forum culinar.ro
Alte retete cu cascaval gasiti aici:
Acadele de parmezan,
Cheese Breadsticks (grisine),
Bruschette cu crema de oua si branza
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti