Paine cu usturoi si cascaval

Ungem feliile de paine cu unt, le bagam in cuptorul incins bine pana se topeste untul. Le scoatem, punem busuioc (uscat am pus eu), usturoi pisat put

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paine
  • 100g unt
  • busuioc
  • 3 catei usturoi
  • cascaval (permezan - optional)

Mod de preparare

Ungem feliile de paine cu unt, le bagam in cuptorul incins bine pana se topeste untul. Le scoatem, punem busuioc (uscat am pus eu), usturoi pisat putina sare (si piper daca vreti) apoi putin parmezan ras (optional - eu am pus) si deasupra cascaval ras. Se dau din nou la cuptor pana se topeste cascavalul (cca 5-6 min).


Se serveste dupa ce s-a racit putin, cu salata de rosii. Reteta Garlic cheese bread a fost propusa de Edith pe forum culinar.ro

Alte retete cu cascaval gasiti aici:

Acadele de parmezan,

Cheese Breadsticks (grisine),

Bruschette cu crema de oua si branza

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Crumble de piersici

Au iesit 2 portii...2 portii pe care le-am mancat doar eu :D

Crumble de piersici
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca