Pasta de branza cu boia

Pasta de branza cu boia se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala. Untul se alifiaza. Mararul se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 kg:
  • branza telemea - 800 g
  • unt - 200 g
  • boia de ardei dulce - 5 g
  • chimen - 2 g
  • marar verde - 1 legatura
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Pasta de branza cu boia se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala. Untul se alifiaza. Mararul se spala si se taie marunt. Branza se da prin masina de tocat cu sita deasa, se adauga untul, piperul, boiaua de ardei dulce, chimenul, mararul verde si se amesteca pana cand se formeaza o pasta omogena.

Pasta de branza cu boia se foloseste la umplerea ardeilor grasi, rosiilor, castravetilor si la prepararea sandwich-urilor.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa