Pasta din branza de vaci

Se scurge branza de zer si se trece prin sita. Se freaca untul bine si apoi se adauga branza. Se ametseca bine pasta, iar daca este prea groasa, se su

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 gr branza de vaci
  • 100 gr unt

Mod de preparare

Se scurge branza de zer si se trece prin sita. Se freaca untul bine si apoi se adauga branza. Se ametseca bine pasta, iar daca este prea groasa, se subtiaza cu smantana.
Alte aperitive:

Chiftele

Oua umplute

Ciuperci la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...