Pasta din branza de vaci

Se scurge branza de zer si se trece prin sita. Se freaca untul bine si apoi se adauga branza. Se ametseca bine pasta, iar daca este prea groasa, se su

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 gr branza de vaci
  • 100 gr unt

Mod de preparare

Se scurge branza de zer si se trece prin sita. Se freaca untul bine si apoi se adauga branza. Se ametseca bine pasta, iar daca este prea groasa, se subtiaza cu smantana.
Alte aperitive:

Chiftele

Oua umplute

Ciuperci la cuptor

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema de branza

Inițial, am vrut să fac o prăjitură Red velvet (catifea roșie), dar cred că am pus prea multă cacao și nu mi-a iesit...

Desert prajitura cu crema de branza
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni