Pasta din branza telemea

Se amesteca branza cu untul topit, apoi se adauga smantana si se freaca bine.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr branza telemea
  • 100 gr unt
  • 2-3 linguri smantana

Mod de preparare

Se amesteca branza cu untul topit, apoi se adauga smantana si se freaca bine.
Pasta de telemea se foloseste la diferite tartine si sandvisuri.

Alte aperitive:

Chiftele

Ciuperci umplute

Piftie de curcan

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata orientala cu penne

Nu m-am gandit niciodata ca pastele pot fi atat de bune chiar si in salate. Merita sa faceti o incercare! Pentru aceasta...

Salata orientala cu penne
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca