Paste cu branza de vaci si telemea

Pastele cu branza de vaci si telemea este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Se pune pe foc o oala potrivita si vom fierbe apa pentru paste.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 lingura ulei
  • 1 buc. paste
  • 200 gr branza dulce de vaci
  • 200 gr branza telemea de vaca

Mod de preparare

Pastele cu branza de vaci si telemea este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Se pune pe foc o oala potrivita si vom fierbe apa pentru paste. Cand apa e fiarta turnam pastele si le vom lasa la foc mic, mestecand cu o lingura din cand in cand.
Le vom lua de pe foc si vom pune o cana de apa rece peste ele (acest secret este pentru a deveni ele pufoase si albe) si le vom lasa pana se vor raci.
Intre timp vom prepara compozitia din branza dulce si branza telemea la care vom adauga si cele 3 linguri de ulei.
Mestecam sa se faca ca o pasta omogena si o vom turna peste paste.
O mai dam putin la foc mic mestecand in continuu. Rezultatul este delicios!
Pofta buna!


Pastele cu branza de vaci si telemea se serveste calda.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca