Paste cu branza de vaci si telemea

Pastele cu branza de vaci si telemea este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Se pune pe foc o oala potrivita si vom fierbe apa pentru paste.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 lingura ulei
  • 1 buc. paste
  • 200 gr branza dulce de vaci
  • 200 gr branza telemea de vaca

Mod de preparare

Pastele cu branza de vaci si telemea este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Se pune pe foc o oala potrivita si vom fierbe apa pentru paste. Cand apa e fiarta turnam pastele si le vom lasa la foc mic, mestecand cu o lingura din cand in cand.
Le vom lua de pe foc si vom pune o cana de apa rece peste ele (acest secret este pentru a deveni ele pufoase si albe) si le vom lasa pana se vor raci.
Intre timp vom prepara compozitia din branza dulce si branza telemea la care vom adauga si cele 3 linguri de ulei.
Mestecam sa se faca ca o pasta omogena si o vom turna peste paste.
O mai dam putin la foc mic mestecand in continuu. Rezultatul este delicios!
Pofta buna!


Pastele cu branza de vaci si telemea se serveste calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii