Placinta cu branza (fara foaie)

Se bat usor ouale, se adauga laptele, uleiul, cascavalul si feta rase pe razatoare. Se amesteca sarea, piperul si faina cu praful de copt si se adauga

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 pahar lapte
  • 1 pahar ulei
  • 3 pahare cascaval ras
  • 3 pahare branza feta
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 pahare (mari) faina
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Se bat usor ouale, se adauga laptele, uleiul, cascavalul si feta rase pe razatoare. Se amesteca sarea, piperul si faina cu praful de copt si se adauga amestecului anterior. Compozitia se rastoarna intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptorul incins aproximativ 30-40 min. la 180 grade C!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide