Placinta cu branza (fara foaie)

Se bat usor ouale, se adauga laptele, uleiul, cascavalul si feta rase pe razatoare. Se amesteca sarea, piperul si faina cu praful de copt si se adauga

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 pahar lapte
  • 1 pahar ulei
  • 3 pahare cascaval ras
  • 3 pahare branza feta
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 pahare (mari) faina
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Se bat usor ouale, se adauga laptele, uleiul, cascavalul si feta rase pe razatoare. Se amesteca sarea, piperul si faina cu praful de copt si se adauga amestecului anterior. Compozitia se rastoarna intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptorul incins aproximativ 30-40 min. la 180 grade C!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!