Rulada aperitiv

Rulada aperitiv este o reteta delicioasa si aspectuoasa, un aperitiv deosebit potrivit pentru orice ocazie festiva.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • sare si piper
  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 2 frunzulite de leurda
  • Umplutura:
  • 300 g crema de branza
  • 100 g unt
  • 1 ardei rosu
  • 100 g branza de vaci proaspata
  • sare

Mod de preparare

Blat:

-topim untul la foc mic, dupa care adaugam faina si omogenizam. Adaugam laptele amestecand mereu ,lasam sa fiarba pana se ingroasa. Adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare, sare dupa gust si omogenizam.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, deasupra la compozitie am adaugat cateva frunze de leurda taiata si dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Cand este gata rasturnam blatul pe alta hartie de copt si rulam.

Umplutura:

-amestecam branza cu crema de branza, untul si amestecam bine. La final adaugam ardeiul rosu tocat si sare dupa gust. Dam la frigider pana este gata rulada.
Dupa ce s-a racit putin rulada o ungem cu crema de branza si rulam inapoi, o invelim in folie alimentara si dam la rece 2 ore (eu am lasat-o noapte), dupa care taiem felii cu un cutit bine ascutit.

http://shabbychicshop.ro/dulap-chei-perete/481-dulap-chei-perete-ghiveci-cu-flori.html


Servim rulada aperitiv rece.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...