Rulada de cascaval cu sunca

Daca vrei sa servesti aperitive delicioasa, pregateste rulada de cascaval. Aceasta reteta se prepara repede.

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g cascaval Edam sau trapist
  • 3 oua fierte
  • 300 g parizer sau sunca
  • o cutie de branza topita (ursulet)
  • o ceapa mica
  • 200 g unt
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Daca vrei sa servesti aperitive delicioasa, pregateste rulada de cascaval. Aceasta reteta se prepara repede. Cascavalul se fierbe 30-35 de minute. Cand este moale, se scurge, se scoate pe planseta de lucru si se intinde in foaie dreptunghiulara. Pana fierbe cascavalul, se pregatesc doua creme: branza topita se freaca cu ceapa tocata marunt si cu 100 g unt. Patrunjelul verde tocat marunt cu sare, piper, oua zdrobite, 100 g unt se freaca de asemenea pana devine crema. Pe marginea mai lunga a foii de cascaval se pune crema de oua, aceasta va fi mijlocul ruladei. Restul foii de cascaval se unge cu crema de branza topita iar deasupra se pun feliile de parizer sau sunca.. Se ruleaza si se pune la frigider 1 – 2 ore.


Se servesc reci.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!