Aceasta reteta este foarte buna. Pentru a pregati aceste aperitive, putem folosi cascaval sau svaiter.
Aceasta reteta este foarte buna. Pentru a pregati aceste aperitive, putem folosi cascaval sau svaiter. Taiem franzela felii potrivit de groase, care se ung cu unt si se acopera cu felii de cascaval sau svaiter. Se sareaza si se pipereaza, apoi se asaza feliile astfel pregatite intr-o tava unsa cu unt. Tava se introduce in cuptorul cald si se tine douazeci de minute. Se scot din cuptor cind cascavalul s-a inmuiat usor.
Servim imediat.
Mai pregatim si noi un tort? Sigur, doar nu trebuie sa fie o aniversare pentru a savura o felie de tort! Tocmai ce am...
Desert tort cu nuca, ciocolata si crema de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj