Un aperitiv simplu si delicios pentru iubitorii de branzeturi. Se poate face in diferite combinatii de branza, chiar si din branzeturi ramase prin frigider. Eu am combinat branza de capra, cascaval, branza proaspata de vaci, toate de la Delaco. Nucile si fructele merg de minune la acest aperitiv, eu am ales pepene galben, voi puteti sa-l inlocuiti cu struguri daca nu va place sau nu aveti
Cascavalul si telemeaua se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se adauga branza de vaci, se amesteca branzeturile cu o spatula. Separat, untul moale se spumeaza cu mixerul. Se adauga branzetuile peste spuma de unt, se amesteca cu spatula, se potriveste de sare si piper. Se adauga nucile macinate nu foarte fin si se amesteca. Se da compozitia la frigider pentru cel putin o ora. Se ia cu o lingurita bucati de compozitie, se modeleaza bilute intre palme, se prinde un cubulet de pepene galben cu o scobitoare de fiecare biluta de branza. Se dau la frigider pana in momentul servirii!! Pentru un aspect si mai frumos, pentru un plus de culoare, puteti sa tavaliti sau sa pudrati bilutele prin paprika, verdeturi taiate fin, nuci sau alte seminte…depinde de gustul vostru si al musafirilor.
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase