Turnulete cu alune

Se ung rotocoalele de paine cu crema de branza condimentata, peste care punem rotocoalele de ananas, in prealabil taiate in patru. Ceapa verde se spal

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (2 portii): 8 felii de paine neagra rotunda (din comert)
  • 80 gr. crema de branza condimentata
  • 2 rotocoale de ananas proaspat
  • 1-2 linguri de alune taiate
  • 8 fire de ceapa verde

Mod de preparare

Se ung rotocoalele de paine cu crema de branza condimentata, peste care punem rotocoalele de ananas, in prealabil taiate in patru. Ceapa verde se spala bine, se scurge si peste ananas punem, pentru fiecare portie cate 2 fire de ceapa verde, taiata in functie de marimea bucatii de paine. Acoperim cu restul de rotocoale de paine, peste care presaram alunele taiate. Pentru fiecare portie avem 2 turnulete.
Se servesc insotite de un vin bun-alb sau rosu-dupa preferinta sau bere.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!