Se ung rotocoalele de paine cu crema de branza condimentata, peste care punem rotocoalele de ananas, in prealabil taiate in patru. Ceapa verde se spal
Se ung rotocoalele de paine cu crema de branza condimentata, peste care punem rotocoalele de ananas, in prealabil taiate in patru. Ceapa verde se spala bine, se scurge si peste ananas punem, pentru fiecare portie cate 2 fire de ceapa verde, taiata in functie de marimea bucatii de paine. Acoperim cu restul de rotocoale de paine, peste care presaram alunele taiate. Pentru fiecare portie avem 2 turnulete.
Se servesc insotite de un vin bun-alb sau rosu-dupa preferinta sau bere.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti