Pentru urda cu smantana si marar se pune untul intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn. Se adauga urda trecuta prin sita, smantana, sare dupa gust.
Pentru urda cu smantana si marar se pune untul intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn. Se adauga urda trecuta prin sita, smantana, sare dupa gust si se bate bine cu lingura de lemn pana devine ca o crema. La sfirsit se amesteca cu mararul. Se aseaza pe farfuria de servit. Se da forma dorita si se pastreaza timp de 2-3 ore la rece, dupa care se serveste. Cine doreste poate adauga ceapa verde, taiata marunt.
Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...
Tort de ciocolata ExpressOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj