Vol-au-vents cu Gorgonzola Cremoso

Vol-au-vents sunt niste aperitive festive ce vin din Franta. Aluatul poate fi pregatit de la baza sau poate fi cumparat, depinde de timpul pe care il ai la dispozitie. Oricum, vol-au-vent cu gorgonzola sunt un aperitiv demn de orice masa de sarbatoare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g Gorgonzola Cremoso Galbani
  • 12 bucati de vol-au-vents congelate
  • 50g telina alba
  • 20g miez de nuca
  • 25g radicchio rosie

Mod de preparare

Vol-au-vents se dau la cuptor conform instructiunilor de pe pachet.

Se lasa la racit, apoi se acopera cu Gorgonzola Cremoso si se orneaza o parte cu nuci, alta cu telina taiata in felii fine si o alta cu radicchio.

Farfuria cu vol-au-vents se poate orna cu patrunjel.


Aperitivele vol-au-vents pot fi servite cu orice fel de umplutura.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)

Reteta o vazusem mai demult la tv...mi s-a parut interesant si pot spune ca e atit de buna si satioasa.Merge de minune ptr...

Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca