Vol-au-vents sunt niste aperitive festive ce vin din Franta. Aluatul poate fi pregatit de la baza sau poate fi cumparat, depinde de timpul pe care il ai la dispozitie. Oricum, vol-au-vent cu gorgonzola sunt un aperitiv demn de orice masa de sarbatoare.
Vol-au-vents se dau la cuptor conform instructiunilor de pe pachet.
Se lasa la racit, apoi se acopera cu Gorgonzola Cremoso si se orneaza o parte cu nuci, alta cu telina taiata in felii fine si o alta cu radicchio.
Farfuria cu vol-au-vents se poate orna cu patrunjel.
Aperitivele vol-au-vents pot fi servite cu orice fel de umplutura.
Reteta o vazusem mai demult la tv...mi s-a parut interesant si pot spune ca e atit de buna si satioasa.Merge de minune ptr...
Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj