Aperitiv buzoian

Pentru aperitiv buzoian se amesteca branza, margarina, usturoiul, verdeata, sare, piper. Ce pasta obtinuta se umplu jumatati de rosii scobite la mijloc.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru rosii:
  • 1 kg rosii
  • 300 g branza
  • 1 lingura margarina
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • Pentru drob:
  • inima
  • rinichi
  • plamani de miel
  • ficat de porc
  • 3-4 oua
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • dafin

Mod de preparare

Pentru aperitiv buzoian se amesteca branza, margarina, usturoiul, verdeata, sare, piper. Ce pasta obtinuta se umplu jumatati de rosii scobite la mijloc. Se fierb inima, rinichii si plamanii. Se taie cuburi. Se adauga condimentele. Se pune ficatul de porc crud, dat prin masina de tocat, impreuna cu ouale, mararul si patrunjelul. Compozitia se pune in prapurul de miel, apoi se da la cuptor. Se lasa la racit. Se aseaza pe un platou felii de drob cu jumatati de rosii.

Aperitivul buzoian se orneaza cu frunze de patrunjel si marar.


Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Creier pane

Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste

Creier pane
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa