Foile de bricks sunt rotunde la baza, eu le tai in doua si devin semi cerc. Se ia o jumate de foie pe care puneti putina umplutura de carne tocata (ca
Foile de bricks sunt rotunde la baza, eu le tai in doua si devin semi cerc.
Se ia o jumate de foie pe care puneti putina umplutura de carne tocata (carnea e cruda) si o bucata de branza topita.
Rulati o data, dupa care aduceti capetele spre mijloc si rulati pana la capat.
Le asezati cu deschizatura in jos ca sa nu se desfaca (eu nu le ud si nici nu le dau prin ou).
Si la prajit in tigaie (cateodata le mai prajesc in ulei de masline mi se pare ca ies mai gustoase).
Se servesc cu supa (hrira).
Pofta buna!
Reteta Bricks a fost propusa de andreea fr pe forum culinar.ro
Alte retete asemanatoare gasiti aici:
Supa Harira,
Sabzi Polo (orez cu verdeata),
Kookoo Sabzi
Nu e mare filozofie in a prepara acest fel de mancare care poate fi servit la pranz, insa bucuria e mare cand vezi ca se...
Rulouri din piept de pui cu carnat si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa