Budinca cu sunca si smantana este un aperitiv cu carne delicios. Ouale se spala. sunca se taie cuburi. Cascavalul se curata de coaja si se rade.
Budinca cu sunca si smantana este un aperitiv cu carne delicios. Ouale se spala. sunca se taie cuburi. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina si pesmetul se cern. Laptele se fierbe si se raceste. intr-un vas se topeste margarina (150 g), apoi se adauga faina dizolvata in lapte, sare si piper. Compozitia se fierbe pana se ingroasa, amestecand continuu, pentru a nu se forma cocoloase. Se raceste si se adauga ouale batute, sunca si cascavalul. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Deasupra se toarna smantana si se introduce la cuptor pentru cca 40 de minute. Se raceste putin, apoi se portioneaza.
Budinca cu sunca si smantana se serveste calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa