Carnea se curata de pielite, se trece apoi prin masina de tocat si se amesteca cu ardeiul iute tocat foarte marunt. Se potriveste la gust de sare, pi
Carnea se curata de pielite, se trece apoi prin masina de tocat si se amesteca cu ardeiul iute tocat foarte marunt. Se potriveste la gust de sare, piper si boia si se amesteca foarte bine totul. Se umple apoi intestinul cu acest amestec si se pun carnatii obtinuti la aer, la uscat.
Se servesc ca si aperitiv.
Alte retete:
Ardei umpluti
Chiftele
Tocanita de pui
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii