Chec aperitiv cu brinza si carne

se amesteca 4 galbenusuri cu untul, smintina, cascavalul ras, carnea taiata, albusurile batute spuma si putin bicarbonat. In tava tapetata se toarna j

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 3 linguri smintina
  • 3 linguri faina
  • 50 gr.unt
  • 250 gr. carne fiarta taiata
  • 250 gr. cascaval
  • condimente

Mod de preparare

se amesteca 4 galbenusuri cu untul, smintina, cascavalul ras, carnea taiata, albusurile batute spuma si putin bicarbonat. In tava tapetata se toarna jumatate din compozitie, se pune un strat de rondele de ou fiert si restul compozitiei. Se da la copt o jumatate de ora.
Checul se taie felii si se orneaza cu putina verdeata si cu felii de rosii

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!