Chec aperitiv cu brinza si carne

se amesteca 4 galbenusuri cu untul, smintina, cascavalul ras, carnea taiata, albusurile batute spuma si putin bicarbonat. In tava tapetata se toarna j

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 3 linguri smintina
  • 3 linguri faina
  • 50 gr.unt
  • 250 gr. carne fiarta taiata
  • 250 gr. cascaval
  • condimente

Mod de preparare

se amesteca 4 galbenusuri cu untul, smintina, cascavalul ras, carnea taiata, albusurile batute spuma si putin bicarbonat. In tava tapetata se toarna jumatate din compozitie, se pune un strat de rondele de ou fiert si restul compozitiei. Se da la copt o jumatate de ora.
Checul se taie felii si se orneaza cu putina verdeata si cu felii de rosii

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...