Chifle umplute

Rosile se curata de pielita, se taie cubulete, la fel se face cu ceapa si branza, dupa care se amesteca cu carnea tocata. Se adauga oul si celelalte

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200g Carne tocata
  • 50g Gouda(Cascaval)
  • 1 Ceapa
  • 2 Rosii
  • 1 Ou
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Timian
  • Oregano
  • 1 leg. Patrunjel
  • 4 Castraveti murati
  • 8 Chifle mari

Mod de preparare

Rosile se curata de pielita, se taie cubulete, la fel se face cu ceapa si branza, dupa care se amesteca cu carnea tocata.

Se adauga oul si celelalte ingrediente si se amesteca bine toata compozitia.

Fiecare chifla trebuie sa fie goala inauntru, asa ca li se taie la fiecare cate un capacel( partea de sus ), dupa care cu o furculita mica se scoate tot miezul dinauntru.

Se umple chiflele cu compozitia si se dau la cuptor ca.20-30 minute la 200 grade Celsius.

Mentiuni:

eu fac totdeauna mai multe chifle si le pun in lada frigorifica dupa ce sunt coapte. Asta inseamna ca fac totdeauna compozitia din 2kg de carne tocata, 1 kg rosii, 3-4 oua, 1 Gouda( Cascaval ) intreg si mai multi castraveti murati.


Pofta buna!

Reteta Chifle umplute a fost propusa de Simona E. pe forum culinar.ro

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...