Chiftele

Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec se pune verdeata tocata, se omogen

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • sare
  • piper macinat
  • 2 oua
  • verdeata tocata
  • 1 lingurita de bulion
  • 3 linguri de faina
  • ulei

Mod de preparare

Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec se pune verdeata tocata, se omogenizeaza, apoi se amesteca cu doua oua si o lingurita de bulion. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se formeaza chiftele potrivit de mari, care se trec prin faina sau prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte pana se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc calde, cu garnitura de legume.

Alte retete care contin carne:

Pui cu legume

Piept de pui la cuptor

Rosii umplute cu pui prajit

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Supa mexicana de rosii

Este prima oara cand pregatesc o supa atata de diferita fata de ce consum eu. De obicei, pregatesc supa de pui, de rosii, de...

Supa mexicana de rosii
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa