Chiftele de pui cu ciuperci

Tocati pieptul de pui (cu piele) si ciupercile. Se adauga restul de ingrediente si se framanta bine. Cu mana umeda se formeaza pogacele, se dau prin f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 piepturi de pui
  • 200 g ciuperci
  • 2 oua
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 200 ml smantana
  • 2 catei usturoi
  • Sare
  • piper
  • Faina

Mod de preparare

Tocati pieptul de pui (cu piele) si ciupercile. Se adauga restul de ingrediente si se framanta bine. Cu mana umeda se formeaza pogacele, se dau prin faina si se prajesc in mult ulei incins.
Alte retete aperitive recomandate

Chiftelute

Ciuperci umplute

Rulada cu spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...