Chiftele din piept de pui rotunde

Chiftelele din piept de pui rotunde este un aperitiv usor de facut si foarte gustos. Pentru prepararea acestei retete e nevoie de: ceapa, praz, faina, ulei, oua.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g pipet de pui
  • 4 cepe
  • 4 legaturi praz
  • 4 linguri faina
  • 1 ceasca ulei
  • 3 oua
  • 2 lingurite condimente uscate

Mod de preparare

Chiftele din piept de pui sunt mai light decat cele de porc. Intr-o tigaie cu ulei incins se pun la calit ceapa si prazul tocate marunt. Se da pieptul de pui prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa, prazul, 3 oua si 4 linguri de faina. Se adauga cele doua lingurite de condimente uscate si se amesteca totul pana devine o pasta. Se fac bilute mai mari si se pun la prajit in ulei incins. Dupa ce s-au prajit si rumenit bine se scot pe hartie absorbanta si se lasa la scurs.


Alte retete asemanatoare:

Chiftele cu zacusca

Chiftele din cartofi

Mancare de pui

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...