Chiftelute aperitiv

Cartoful fiert sau crud (dat prin masina de tocat), se amesteca cu carnea tocata, la care se adauga ingredientele de mai sus. Se formeaza chiftelute c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. carne de vaca
  • 50 ml untdelemn
  • 1 albus
  • cartofi
  • ceapa
  • patrunjel
  • marar
  • usturoi
  • cimbru

Mod de preparare

Cartoful fiert sau crud (dat prin masina de tocat), se amesteca cu carnea tocata, la care se adauga ingredientele de mai sus. Se formeaza chiftelute care se prajesc in putin untdelemn cu apa sau se frig pe gratar. Se pot fierbe si la abur. In acest caz se adauga in compozitie o lingura de orez.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...