Chiftelute din carne de mistret

Se pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata, sarea si usturoi pisat. Se framanta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne macra
  • 100 gr paine
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • piper
  • 1 legatura de verdeata
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata, sarea si usturoi pisat. Se framanta bine si se formeaza mici chiftelute care se presara cu faina si se pun la prajit in ulei incins, pe toate partile.


Se servesc cu pireu de cartofi sau de castane si cu muraturi sau cu sufleu de mere.

Alte retete culinare:

Chiftele Piftie de curcan Ciuperci umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...