Chiftelute la cuptor

Chiar daca timpul de preparare este mai mare, vor iesi niste chiftelute gustoase si mult mai sanatoase.

Portii
5
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne tocata de porc
  • o ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri Pesmet
  • un ou
  • sare
  • piper
  • marar
  • faina pentru tavalit chiftelele

Mod de preparare

Punem carnea tocata intr-un bol. Adaugam ceapa data pe razatoarea cu orificii mici, usturoiul pisat, pesmetul, oul, mararul, condimentam cu sare si piper si omogenizam. Formam bile potrivite ca marime, le tavalim prin faina ,le aplatizam si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la foc mediu spre mare. Dupa cca 30 min.intoarcem chiftelele si le mai lasam pana se rumenesc frumos si pe cealalta parte Le servim ca atare sau cu diferite garnituri. Sunt bune si calde si reci.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...