Chiftelute pe pat de aluat

Se lasa aluatul sa se descongeleze apoi se taie 16 cercuri de cite 6 cm diametru. Se pun cerculetele in forme pentru briose si se umplu cu boabe de fa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g foi de placinta congelate
  • o ceapa
  • 2 felii piine alba
  • 300 g carne tocata de vita
  • 2 oua
  • 3 linguri patrunjel
  • oregano
  • piper
  • sare
  • scortisoara
  • 300 g tsatsiki
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Se lasa aluatul sa se descongeleze apoi se taie 16 cercuri de cite 6 cm diametru. Se pun cerculetele in forme pentru briose si se umplu cu boabe de fasole pentru a nu creste, se dau la cuptor 10 min. Se lasa sa se raceasca si se scot din forma. Ceapa se toaca, piinea se moaie si se amesteca cu carnea , ouale, patrunjel, oregano, sare, piper, scortisoara si ceapa. Se fac chiftelute ce se prajesc in putin ulei de masline.
Pe fiecare pat de aluat se pune o lingura de tsatsiki si o chifteluta.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise