Corabioare din piept de pui

Retete de corabioare din piept de pui este usor de preparat. Aveti nevoie de piept de pui, andive si cartofi.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • jumatate de piept de pui
  • 2 frunze de andiva
  • 4-5 cartofi

Mod de preparare

Se spala cartofii, apoi se fierb cu coaja in apa cu sare. Se decojesc si se mixeaza apoi cu un blender. Se adauga putina sare si cateva cubulete de unt. Se omogenizeaza piureul si se pune pe un platou. Pieptul de pui se frige pe un gratar, apoi se asaza corabioara din piept de pui, cu vela formata din andiva, prinsa cu o scobitoare.


Se servesc reci.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Placinta cu carne

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa