Corabioare din piept de pui

Retete de corabioare din piept de pui este usor de preparat. Aveti nevoie de piept de pui, andive si cartofi.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • jumatate de piept de pui
  • 2 frunze de andiva
  • 4-5 cartofi

Mod de preparare

Se spala cartofii, apoi se fierb cu coaja in apa cu sare. Se decojesc si se mixeaza apoi cu un blender. Se adauga putina sare si cateva cubulete de unt. Se omogenizeaza piureul si se pune pe un platou. Pieptul de pui se frige pe un gratar, apoi se asaza corabioara din piept de pui, cu vela formata din andiva, prinsa cu o scobitoare.


Se servesc reci.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Placinta cu carne

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de miel

"retete pascale" Pentru Paște am pregătit o ciorbă de miel care a fost delicioasă și a fost apreciată și de...

Ciorba de miel
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii