Se fierbe creierul si se serveste in aspic fie intreg, fie taiat felii. Se toarna aspic intr-o forma rotunda. Dupa ce s-a racit, se asaza creierul cu
Se fierbe creierul si se serveste in aspic fie intreg, fie taiat felii. Se toarna aspic intr-o forma rotunda. Dupa ce s-a racit, se asaza creierul cu fata in jos, pe aspic. Se toarna aspic cu o lingura de jur-imprejur. Aspicul trebuie sa fie lichid, insa rece. Se umple forma bine, astfel ca aspicul sa acopere creierul cu un strat gros cam de 1-2 cm. se pune la gheata si se rastoarna pe o farfurie rotunda, garnisindu-se cu aspic tocat de jur-imprejur, iar pe deasupra se presara bobite mici rotunde de masline, gogosari si albus de ou rascopt, crengute de patrunjel verde.
Ciocolata asta este dedicatie pentru sotul meu, ii place asa de mult...Mai ales ca e facuta de mine. ;;)
Ciocolata de casaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa