Pentru crochete cu creier de porc si sos alb pregatiti un aluat obisnuit de clatite, cu conditia sa fie mai gros, in care puneti o lingurita de drojdie de bere.
Pentru crochete cu creier de porc si sos alb pregatiti un aluat obisnuit de clatite, cu conditia sa fie mai gros, in care puneti o lingurita de drojdie de bere. Fierbeti creierul de porc in apa putin sarata, in care ati pus si o lingurita de otet. Separat, din faina, lapte si unt sau ulei, pregatiti un sos alb (ciulama) mai legat, pe foc mic, in care puneti bucati mici de creier si sunca taiata in cuburi marunte. Adaugati, dupa gust, 1-2 linguri de cascaval ras. Formati chiftelute mici alungite, dati-le prin faina si prajiti-le in unt sau in ulei fierbinte.
M-au tentat mult preparatele lui Laurici si ale lui Alex cu somon. Am reusit sa cumpar un somon proaspat, l-am curatat,...
Chiftelute din somonOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj