Crochete de piept de pui

Sosul BECHAMEL: Topiti untul in tigaie si adaugati faina mestecand continuu, adaugati laptele putin cate putin fara a lasa de mestecat, avand grija sa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un piept de pui taiat marunt
  • 100gr lapte
  • o ligurita unt
  • 3-4 linguri faina de grau
  • 2 oua
  • sare
  • piper alb
  • nuca macinata
  • pesmet

Mod de preparare

Sosul BECHAMEL: Topiti untul in tigaie si adaugati faina mestecand continuu, adaugati laptele putin cate putin fara a lasa de mestecat, avand grija sa nu faca cocoloase. Puneti bucatelele de pui, sarea, piperul, nuca macinata si coaceti pana cand se ingroasa masa. Lasati masa la racit 3-4 ore. Cand s-a racit, cu lingura faceti forme iregulare pe care le dati intai prin faina, oua batute si pesmet. Se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu cartofi prajiti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)

Am revenit  la topul 50, cu  cele mai bune supe din lume, si anume supa finlandeza ce ocupa locul 10 .  Usor...

Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca