Crochete de piept de pui

Sosul BECHAMEL: Topiti untul in tigaie si adaugati faina mestecand continuu, adaugati laptele putin cate putin fara a lasa de mestecat, avand grija sa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un piept de pui taiat marunt
  • 100gr lapte
  • o ligurita unt
  • 3-4 linguri faina de grau
  • 2 oua
  • sare
  • piper alb
  • nuca macinata
  • pesmet

Mod de preparare

Sosul BECHAMEL: Topiti untul in tigaie si adaugati faina mestecand continuu, adaugati laptele putin cate putin fara a lasa de mestecat, avand grija sa nu faca cocoloase. Puneti bucatelele de pui, sarea, piperul, nuca macinata si coaceti pana cand se ingroasa masa. Lasati masa la racit 3-4 ore. Cand s-a racit, cu lingura faceti forme iregulare pe care le dati intai prin faina, oua batute si pesmet. Se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu cartofi prajiti

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa