Maruntaiele se spala, se taie bucatele, se prajesc sau se fierb in apa clocotita cu sare, iar apoi se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat car
Maruntaiele se spala, se taie bucatele, se prajesc sau se fierb in apa clocotita cu sare, iar apoi se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca cu ceapa inabusita, verdeata toccata marunt, miezul de franzela inmuiat in lapte. Din cele 7 oua, 3 se fierb tare si se toaca, sau se dau prin masina, iar celelalte 4 oua se amesteca bine cu compozitia, se pune sare si piper. Se aranjeaza prapurele intr-o tava unsa cu unt, dupa ce a fost tinut mai intii in apa calduta ca sa se desfaca si sa-i iasa tot singele. Se pune compozitia la mijloc, se niveleaza si se acopera cu marginile prapurelui. Se unge cu grasime pe deasupra si se da la cuptor cu o jumatate de ora inainte de a servi masa, daca se serveste cald. Daca se serveste ca si aperitiv, se poate servi rece, stropindu-se cu zeama de lamiie.
Acum cateva zile a pus Gaby pe Facebook un link cu o reteta: "Taci si inghite". Am tacut si am inghitit in sec, ce...
Aperitiv "Taci si inghite"Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj