Ficat natur

Ficatul se taie in felii potrivit de groase care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. ficat
  • o lingura faina
  • 2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Ficatul se taie in felii potrivit de groase care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.


Se servesc dupa ce se sareaza

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Naans cu branza topita

De mult ma tenta si vroiam sa fac aceasta reteta de aluat. Dacă te duci în India și comanzi un Cheese Naan,...

Naans cu branza topita
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise