Ficat natur

Ficatul se taie in felii potrivit de groase care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. ficat
  • o lingura faina
  • 2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Ficatul se taie in felii potrivit de groase care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.


Se servesc dupa ce se sareaza

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema de branza si zmeura

Un desert racoritor, usor de realizat si absolut delicios!

Desert prajitura cu crema de branza si zmeura
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca