Ficatei de pui in bacon

Ficatei de pui in bacon este o reteta simpla si delicioasa pentru care aveti nevoie de ficat de pui proaspat.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui proaspeti
  • 15 felii foarte subtiri de bacon
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 varf cutit de piper
  • ½ lingurita rozmarin uscat
  • 1 lingura ulei pentru uns vasul
  • 20 ml vin alb

Mod de preparare

1. Am spalat ficateii bine si i-am uscat cu prosoape absorbante.

2. Am amestecat mustarul cu uleiul, cu piperul si rozmarinul.

3. Am uns feliile de bacon cu amestecul de mustar, am pus cate un ficatel si am rulat strans. I-am asezat, rand pe rand, unul langa altul, intr-un vas termorezistent uns cu ulei. I-am uns cu mustarul ramas, i-am stropit cu putin vin si i-am introdus al cuptor. I-am lasat pana s-au rumenit frumos. I-am servit cu o garnitura de orez.

4. Nu trebuie sa sarezi ficateii, pentru ca se vor intari la copt. Si nici nu este nevoie, pentru ca isi iau sare de la bacon. Va recomand sa-i preparati, sunt absolut deliciosi...


Se servesc calzi.
Sursa acestei retete este blogul Retetele Marianei.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...