Maioneza de pasare cu andive

Pieptul de curcan rece, curatat de piele, este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de andive spalate bine, taiate in lungime

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g piept de curcan (sau rasol de gaina)
  • 500 g andive
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri de otet
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de maioneza
  • 2 oua rascoapte

Mod de preparare

Pieptul de curcan rece, curatat de piele, este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de andive spalate bine, taiate in lungime, pregatite ca salata cu otet si ulei.

Se asaza pe o farfurie, iar deasupra se toarna un sos nu prea gros de maioneza cu mustar.

Imprejur se pun felii de oua rascoapte.

Pieptul de curcan poate fi inlocuit cu rasol de gaina.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Orez cu lapte reteta egipteana

Budinca de gris cu lapte si mere

Dulceata de nuci verzi

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

File de macrou pe pat de mamaliga

File de macrou pe pat de mamaliga si cu mujdei ,un preparat foarte gustos pentru pranz!

File de macrou pe pat de mamaliga
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca