Parizer pane

Parizerul pane este un aperitiv delicios si simplu. Parizerul se curata de membrana si se taie felii. Ouale se spala. Pesmetul si faina se cern.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • parizer - 700 g
  • oua - 3 bucati
  • pesmet - 200 g
  • faina - 100 g
  • untura/ulei - 100 g (ml)
  • sare si piper

Mod de preparare

Parizerul pane este un aperitiv delicios si simplu. Parizerul se curata de membrana si se taie felii. Ouale se spala. Pesmetul si faina se cern. Feliile de parizer se trec prin faina, ou amestecat cu sare, piper si se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in untura sau ulei incins.

Parizerul pane se servesc calde sau reci.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta express

Cu totii stim ca pentru a prepara o ciorba de burta necesita mult timp, insa astazi vin cu o varianta mai rapida, de a o gati...

Ciorba de burta express
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca