Pate de ficat de pui

Pate de ficat de pui este o reteta de pateu de ficat facut in casa. Este o reteta chiar usoara pe care o puteti folosi la alte retete de aperitive.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 2 cepe
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • 100 ml vin
  • busuioc
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

Ficatul se spala si se pune sa fiarba in clocot. Calim ceapa si usturoiul in untul topit. Adaugam ficatul si lasam sa se caleasca impreuna. Adaugam vinul, condimentele si 100 ml apa. Lasam sa fiarba pana scade lichidul. Lasam sa se raceasca dupa care il pisam cu blenderul iar la final adaugam smantana si omogenizam


Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor

Reteta de preparare a papanasilor Trebuie sa va prezint o scurta situatie din care sa intelegeti cat de importanti sunt...

Reteta de preparare a papanasilor
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii