Pate din ficat de porc cu coniac

Pateul din ficat de porc se serveste rece, la aperitive, rulouri, sandwich-uri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ficatul se curata, se spala si se taie bucati mici.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g:
  • ficat de porc - 350 g
  • ceapa - 150 g
  • margarina - 150 g
  • coniac - 15 ml
  • sare
  • piper
  • nucsoara dupa gust
  • frisca lichida/smantana

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ficatul se curata, se spala si se taie bucati mici. Ceapa si ficatul se inabusa in margarina, se dau la rece, dupa care se trec prin masina de tocat de 2-3 ori. In compozitia obtinuta se adauga frisca sau smantana, sare, coniac, piper si nucsoara si se bate cu telul.

Pateul din ficat de porc se serveste rece, la aperitive, rulouri, sandwich-uri.


Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturi

Un fel de mâncare principal, creat ad-hoc, după o revizie prin frigider și cămară! Cu un pic de...

Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturi
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa