Pateul din ficat de porc se serveste rece, la aperitive, rulouri, sandwich-uri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ficatul se curata, se spala si se taie bucati mici.
Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ficatul se curata, se spala si se taie bucati mici. Ceapa si ficatul se inabusa in margarina, se dau la rece, dupa care se trec prin masina de tocat de 2-3 ori. In compozitia obtinuta se adauga frisca sau smantana, sare, coniac, piper si nucsoara si se bate cu telul.
Pateul din ficat de porc se serveste rece, la aperitive, rulouri, sandwich-uri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa