Pateu din ficat de pui

Fierbem ficatul de pui, il zdrobim pana obtinem o pasta, adaugam untul, condimentele si ceapa razuita.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g de ficat de pui
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 1/4 ceapa rosie

Mod de preparare

Fierbem ficatul de pui, il zdrobim pana obtinem o pasta, adaugam untul, condimentele si ceapa razuita.
Se serveste rece.

Alte aperitive recomandate

Chiftele

Ciuperci umplute

Rulada de spanac

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa