Pateurile cu cabanos sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive se face un aluat din 800 g smantana, 1 l de apa minerala, 100 g otet.
Pateurile cu cabanos sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive se face un aluat din 800 g smantana, 1 l de apa minerala, 100 g otet, sare, 6 oua, 20 g drojdie, o lingura de zahar si faina cat cuprinde. Se face apoi un alt aluat din 1 kg de unt, 200 g faina, se amesteca bine si se imparte in trei bucati. Se adauga 2 kg cabanos.
Se face un aluat framantat bine, pana se dezlipeste de pe degete, apoi se intinde o foaie, care se unge cu o parte din aluatul din unt, se impatureste in trei si se repeta de trei ori, apoi se pune la rece timp de 3-4 ore. Se taie fasii de aluat, care se umplu cu cabanos, se ruleaza, ungem cu ou batut si se coc la foc iute.
Pateurile cu cabanos se servesc ca aperitive.
Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...
Sandwich cu sos de prune și somon fumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj