Pateuri cu ficat

Se intinde o foaie subtire din aluat de unt, se taie cu o forma mici ronduri. Se uda usor cu apa si se pune cate o bucatica de ficat fiert iar deasupr

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • unt
  • 300 gr ficat
  • 1 ou

Mod de preparare

Se intinde o foaie subtire din aluat de unt, se taie cu o forma mici ronduri. Se uda usor cu apa si se pune cate o bucatica de ficat fiert iar deasupra alt rond de aluat. Se ung deasupra cu ou. Se aseaza pateurile in tava si se coc la foc mediu.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...