Perisoare pe rondele de castravete

Ceapa curata se toaca, se amesteca apoi caperele si carnea tocata si se framinta. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Din aceasta compozitie se f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o ceapa
  • o lingura capere
  • 500 gr carne tocata mixta
  • 2 lingurite boia
  • sare
  • piper
  • 150 gr smintina
  • un castravete lung
  • verdeata(patrunjel
  • marar
  • busuioc)

Mod de preparare

Ceapa curata se toaca, se amesteca apoi caperele si carnea tocata si se framinta. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Din aceasta compozitie se fac perisoare mici care se prajesc in ulei.

Castravetele se taie felii groase si se condimenteaza cu sare si piper.

Smintina se amesteca cu verdeata tocata.

Feliile de castravete se asaza pe o farfurie, peste ele se repartizeaza smintana cu verdeata si deasupra perisoarele.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...