Ceapa curata se toaca, se amesteca apoi caperele si carnea tocata si se framinta. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Din aceasta compozitie se f
Ceapa curata se toaca, se amesteca apoi caperele si carnea tocata si se framinta. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Din aceasta compozitie se fac perisoare mici care se prajesc in ulei.
Castravetele se taie felii groase si se condimenteaza cu sare si piper.
Smintina se amesteca cu verdeata tocata.
Feliile de castravete se asaza pe o farfurie, peste ele se repartizeaza smintana cu verdeata si deasupra perisoarele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa