Piept de curcan cu sos tartar

Pieptul de curcan si toate resturile de friptura de curcan se asaza pe farfurie, iar peste ele se toarna un sos maioneza amestecat cu mustar, castrave

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • sos maioneza
  • castraveciori
  • zeama de lamiie
  • verdeata

Mod de preparare

Pieptul de curcan si toate resturile de friptura de curcan se asaza pe farfurie, iar peste ele se toarna un sos maioneza amestecat cu mustar, castraveciori, patrunjel verde tocat foarte marunt si subtiat cu otet si zeama de lamiie. Se garniseste cu salata verde, felii de oua rascoapte, gogosari taiati rondele sau firisoare.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post

Astazi va prezinta Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post Pentru ca merg la mama...

Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise