Piept de pui cu bacon

Pieptul de pui care il taiem "bastonase". Fiecare "bastonas" de piept de pui il infasuram intr-o feliuta de bacon. Se unge o tava cu putin ulei, se pu

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de pui
  • feliute de bacon

Mod de preparare

Pieptul de pui care il taiem "bastonase".

Fiecare "bastonas" de piept de pui il infasuram intr-o feliuta de bacon.

Se unge o tava cu putin ulei, se pun bucatile de pui si se dau la cuptor pana se rumeneste putin baconul (eu le-am si intors in tava ca sa se faca uniform).

Au un gust deosebit, datorita baconului.
Se poate servi calde sau reci.

Pofta buna!

Reteta Piept de pui cu bacon a fost propusa de otilia gergely pe forum culinar.ro

Alte retete cu gasiti aici:

Piept de pui umplut cu ciuperci ,

Rulada din piept de pui,

Piept de pui la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...