Piept de pui cu bacon

Pieptul de pui care il taiem "bastonase". Fiecare "bastonas" de piept de pui il infasuram intr-o feliuta de bacon. Se unge o tava cu putin ulei, se pu

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de pui
  • feliute de bacon

Mod de preparare

Pieptul de pui care il taiem "bastonase".

Fiecare "bastonas" de piept de pui il infasuram intr-o feliuta de bacon.

Se unge o tava cu putin ulei, se pun bucatile de pui si se dau la cuptor pana se rumeneste putin baconul (eu le-am si intors in tava ca sa se faca uniform).

Au un gust deosebit, datorita baconului.
Se poate servi calde sau reci.

Pofta buna!

Reteta Piept de pui cu bacon a fost propusa de otilia gergely pe forum culinar.ro

Alte retete cu gasiti aici:

Piept de pui umplut cu ciuperci ,

Rulada din piept de pui,

Piept de pui la cuptor

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii