Placinta cu carne se prepara usor, fiind o reteta de aperitiv cu carne potrivita pentru sarbatori.
Se curata ceapa, se spala, se toaca marunt si se pune la prajit intro-o tigaie de ceramica.
Se toaca carnea de porc si se pune la prajit peste ceapa.
Se adauga apa minerala si se continua prajirea pana scade apa.
Se adauga oul, sarea si piperul se amesteca si se lasa la racit.
Se intinde foaia de placinta si se taie dreptunghiuri.
Se pune cate o lingura din compozitia de carne pe prima jumatate a dreptunghiului iar cu cealalta jumatate acoperim carnea si la capete se taseaza cu furculita.
Se acopera tava cu hartie de copt , se aseaza placintele , se ung cu galbenusul celui deal doilea ou si se introduce in cuptorul incins pentru 35-40 minute.
Se servesc ca aperitiv.
Sunt recomandate pentru copii mai ales dimineata , inainte de a pleca la scoala, cand sunt mofturosi.
Pofta buna !
Placintele cu carne se servesc ca aperitiv, reci sau calde !
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti