Placinta cu carne se prepara usor, fiind o reteta de aperitiv cu carne potrivita pentru sarbatori.
Se curata ceapa, se spala, se toaca marunt si se pune la prajit intro-o tigaie de ceramica.
Se toaca carnea de porc si se pune la prajit peste ceapa.
Se adauga apa minerala si se continua prajirea pana scade apa.
Se adauga oul, sarea si piperul se amesteca si se lasa la racit.
Se intinde foaia de placinta si se taie dreptunghiuri.
Se pune cate o lingura din compozitia de carne pe prima jumatate a dreptunghiului iar cu cealalta jumatate acoperim carnea si la capete se taseaza cu furculita.
Se acopera tava cu hartie de copt , se aseaza placintele , se ung cu galbenusul celui deal doilea ou si se introduce in cuptorul incins pentru 35-40 minute.
Se servesc ca aperitiv.
Sunt recomandate pentru copii mai ales dimineata , inainte de a pleca la scoala, cand sunt mofturosi.
Pofta buna !
Placintele cu carne se servesc ca aperitiv, reci sau calde !
Salata de boeuf este un preparat pe care multi romani aleg sa-l manance de Craciun si de Paste.
Salata de boeuf de CraciunIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa