Placinta cu smantana

Intindem aluatul intr-o forma rotunda cu diam. de 30 cm. Se taie surplusul de aluat. Batem smantana si o amestecam cu patrujel tocat fin, slaninuta ta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g aluat de patiserie
  • 6 oua
  • 1 ceasca smantana
  • 125 g slaninuta ( bacon )
  • 2 legaturi de patrunjel
  • sare
  • boia
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Intindem aluatul intr-o forma rotunda cu diam. de 30 cm. Se taie surplusul de aluat. Batem smantana si o amestecam cu patrujel tocat fin, slaninuta taiata fasii, doua oua batute si restul condimentelor. Se toarna compozitia obtinuta peste aluat, se sparg deasupra cele 4 oua ramase si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute, sa se rumenesca frumos.


Sursa aceste retete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com


Alte retete recomandate:

Iahnie de fasole

Ciuperci la cuptor

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!