Placinta cu smantana

Intindem aluatul intr-o forma rotunda cu diam. de 30 cm. Se taie surplusul de aluat. Batem smantana si o amestecam cu patrujel tocat fin, slaninuta ta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g aluat de patiserie
  • 6 oua
  • 1 ceasca smantana
  • 125 g slaninuta ( bacon )
  • 2 legaturi de patrunjel
  • sare
  • boia
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Intindem aluatul intr-o forma rotunda cu diam. de 30 cm. Se taie surplusul de aluat. Batem smantana si o amestecam cu patrujel tocat fin, slaninuta taiata fasii, doua oua batute si restul condimentelor. Se toarna compozitia obtinuta peste aluat, se sparg deasupra cele 4 oua ramase si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute, sa se rumenesca frumos.


Sursa aceste retete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com


Alte retete recomandate:

Iahnie de fasole

Ciuperci la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pere

Ca doar nu era sa le las sa se strice, pe ele fructele, mai ales ca se si imprietenisera chiar foarte bine.....si de ce nu sa...

Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca